WANGWANG

WANGWANG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 79 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij WangWang. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 18:06 Bezorging perfect! Heerlijk gesmaakt!
25 apr 2022 om 21:51 Absolutely amazing and delicious - as always
19 apr 2022 om 13:39 Tepan vis, was lekker. Tepan kip was smerig, leek op varkensvlees, daarom weggegooid. Bamie was lekker. Geen sambel erbij gekregen. Voor mij geen Wan Wang meer!
17 apr 2022 om 9:57 Wij bestellen/eten hier al meer dan 2 jaar. Altijd vers, smakelijk en bij bezorging tijdig en warm. De eigenaren zijn vriendelijk en bereiden alles handmatig. Heerlijke tent, wij zijn en blijven fan.
15 mrt 2022 om 8:09 Heerlijk gegeten!
11 feb 2022 om 21:29 Te duur voor wat je krijgt. Gyoza was erg vet, garnalen smaakten meer chinees dan japans. Niet voor herhaling vatbaar.
23 jan 2022 om 18:50 Amazing Dumplings and dishes. Highly recommended
19 jan 2022 om 19:51 Bezorging snel.. echter het eten was niet wat ik verwacht had… voor mij geen wangwang meer!!
16 jan 2022 om 18:54 Eten veelste weinig voor 14€! Een portie. 6 stuks kleine garnalen. Valt weg tegen. De eerste en de laatste keer dat ik hier besteld.
15 jan 2022 om 20:03 Very tasty food, highly recommend. Well done Wang Wang.